Recensies • Bedrijven

image__2_

Inge Govaerts


Corporate public relations manager Barco

“We organiseerden voor een groepje internationale PR-mensen een kookworkshop in Xaviers keuken. De voorbereiding verliep leuk en luchtig, het grote werk had de chef al gedaan, wij mochten de prettige puntjes op de i zetten. We maakten een seizoensgebonden menu klaar dat door iedereen bijzonder lekker bevonden werd. Niet evident voor zowel Amerikanen, Chinezen als Europeanen maar de Vlaamse asperges en lamskoteletjes vielen in de smaak. Een Belgisch Omer biertje zette de kers op de taart. De goedkoopste is Fruy Finest Food Catering niet maar wat ze bieden is zijn geld meer dan waard. Je betaalt 100 procent en krijgt er 150!”

helen-perquy

Helen Perquy


CEO productiehuis Koeken Troef!

“Op een filmset kunnen we geen risico nemen op kwaliteit en flexibiliteit en daarom kiezen we voor Fruy Finest Food Catering. Tijdens de opnames van De Kinderpuzzel stonden Xavier en Ann constant paraat. Na een koude dag kregen we een lekker verwarmende kippensoep toen we vroeger dan verwacht terug waren.
Alles verliep steeds heel vlot en Xavier is gewoon een heel goeie kok voor klein en groot. Hij houdt het niet te klassiek maar zoekt het ook niet te ver. Hij weet kinderen zelfs fan van ossentong te maken. En ikzelf vind zijn desserts fantastisch!

hans-maertens-voka

Hans Maertens


Directeur-generaal Voka West-Vlaanderen

“Zelfs voor 2.000 Zuid-West-Vlaamse ondernemers zorgde Fruy Finest Food Catering voor een mooi, divers en origineel aanbod van kwaliteit aan een faire prijs. Zo’n nieuwjaarsreceptie kent piekmomenten maar die vormden geen probleem dankzij de professionele aanpak. Ann coördineerde perfect in de zaal en ik mag veronderstellen dat het in de keuken even vlekkeloos verliep. Xavier en Ann werkten bovendien positief mee aan het thema van de avond en voegden leuke accenten toe zoals een aangepaste outfit voor de obers. Ik was al overtuigd maar uit de reacties blijkt dat het ook de 1.999 anderen gesmaakt heeft.

otokar

Ali Murat Atlas


General Manager Otokar Europe

“Uit naam van het voltallige team wil ik Fruy en z’n medewerkers van harte bedanken voor het heerlijke eten en de vriendelijke bediening gedurende de Busworld beurs. Onze gasten hebben dit enorm gewaardeerd. Nogmaals bedankt.