Corporate public relations manager Barco
“We organiseerden voor een groepje internationale PR-mensen een kookworkshop in Xaviers keuken. De voorbereiding verliep leuk en luchtig, het grote werk had de chef al gedaan, wij mochten de prettige puntjes op de i zetten. We maakten een seizoensgebonden menu klaar dat door iedereen bijzonder lekker bevonden werd. Niet evident voor zowel Amerikanen, Chinezen als Europeanen maar de Vlaamse asperges en lamskoteletjes vielen in de smaak. Een Belgisch Omer biertje zette de kers op de taart. De goedkoopste is Fruy Finest Food Catering niet maar wat ze bieden is zijn geld meer dan waard. Je betaalt 100 procent en krijgt er 150!”
CEO productiehuis Koeken Troef!
“Op een filmset kunnen we geen risico nemen op kwaliteit en flexibiliteit en daarom kiezen we voor Fruy Finest Food Catering. Tijdens de opnames van De Kinderpuzzel stonden Xavier en Ann constant paraat. Na een koude dag kregen we een lekker verwarmende kippensoep toen we vroeger dan verwacht terug waren.
Alles verliep steeds heel vlot en Xavier is gewoon een heel goeie kok voor klein en groot. Hij houdt het niet te klassiek maar zoekt het ook niet te ver. Hij weet kinderen zelfs fan van ossentong te maken. En ikzelf vind zijn desserts fantastisch!“
Directeur-generaal Voka West-Vlaanderen
“Zelfs voor 2.000 Zuid-West-Vlaamse ondernemers zorgde Fruy Finest Food Catering voor een mooi, divers en origineel aanbod van kwaliteit aan een faire prijs. Zo’n nieuwjaarsreceptie kent piekmomenten maar die vormden geen probleem dankzij de professionele aanpak. Ann coördineerde perfect in de zaal en ik mag veronderstellen dat het in de keuken even vlekkeloos verliep. Xavier en Ann werkten bovendien positief mee aan het thema van de avond en voegden leuke accenten toe zoals een aangepaste outfit voor de obers. Ik was al overtuigd maar uit de reacties blijkt dat het ook de 1.999 anderen gesmaakt heeft.“
General Manager Otokar Europe
“Uit naam van het voltallige team wil ik Fruy en z’n medewerkers van harte bedanken voor het heerlijke eten en de vriendelijke bediening gedurende de Busworld beurs. Onze gasten hebben dit enorm gewaardeerd. Nogmaals bedankt.“
Dat de afgelopen periode loodzwaar is geweest voor iedereen is ondertussen wel duidelijk, ook in ons bedrijf Fruy Catering was dit niet anders. Er werd achter de schermen druk verder gewerkt en gebouwd aan de toekomst
Hoewel de corona crisis in België positief evolueert krijgt de event- en catering sector van de overheid geen perspectief om op korte termijn te kunnen draaien zoals voor de crisis.
Op korte termijn zien wij geen mogelijkheden voor grotere events en zijn we genoodzaakt om zelf beslissingen te nemen. Fruy Catering is gestart in 2008 als cateraar in de markt van de fine private dining – wij keren vandaag graag terug naar de basics, terug naar waar het allemaal mee begon.
Xavier Fruy en Ann Verduyn gaan ook opnieuw focussen op de markt van private dining: perfect verzorgde diners en feestjes en petit comité bij u thuis of op locatie. Van voorbereiding tot afwas en opgeruimde keuken,…we ontzorgen u compleet zodat u in eigen omgeving volop kan genieten van lekker eten en drinken.
We blijven bij vragen uit de markt steeds beschikbaar om onze normale activiteit zo snel mogelijk terug op te starten. Creatieve belevingscatering van 40 tot 4000 personen.
Het spreekt voor zich dat alle gemaakte afspraken met zowel klanten als leveranciers en de geboekte events blijven doorgaan. Hierbij garanderen we steeds onze hoge kwaliteitsgarantie van het voorbije decennium.
Helaas brengt dit een personeelsreorganisatie met zich mee om het hoofd te kunnen bieden aan deze wereldwijde crisis. Wij hebben een fantastisch team en willen hen dan ook nadrukkelijk bedanken voor de jarenlange samenwerking.
We kijken er naar uit u binnenkort terug te ontmoeten, bij u thuis, op uw bedrijf of op één van de locaties waar we aan de slag zijn om dan straks met volle goesting de draad terug op te pikken die abrupt stopte.
Fruy Catering