Recensies • Privé

huwelijk-traiteur-kortrijk-fruy

Huwelijk Anne-Helena & Arne


“Nadat we op de openingsavond van Hoeve De Blauwpoorte kennis maakten met Fruy, was de beslissing al snel gemaakt. Met enkele originele en overheerlijke hapjes hadden ze ons weten te overtuigen om hen te kiezen als traiteur op ons huwelijksfeest.

Het contact was vanaf moment één heel duidelijk en het team van Fruy, en dan vooral Adelien die onze rechtstreekse contactpersoon was, was ook meteen mee in ons huwelijksconcept. We konden ideeën makkelijk uitwisselen en geen vraag was te veel. Al snel werd dus duidelijk dat Fruy véél meer is dan een standaard traiteurdienst.

Op het feest was het een en al genieten, van het eten en van het feit dat we ons nergens zorgen in hoefden te maken. Het team van Fruy leidde alles in goede banen, met special thanks to Machiel. We hadden ons geen betere maître kunnen wensen.

Heel wat vrienden hebben ons nadien ook meermaals gezegd dat het eten fenomenaal was.

Bedankt Fruy!

En voor diegene die nog een traiteur zoeken voor een bepaald feest, niet twijfelen; Fruy it is!”

huwelijk-catering-fruy

Huwelijk Elien & Jan


“3 kernwoorden over Fruy, professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Zo hebben wij hen ervaren als cateraar voor ons huwelijksfeest. 

Wie zijn wij?
Als koppel omschreven we onszelf als culinaire genieters, die niet vies zijn van DIY’en. Ik kende Fruy al van bij mijn werkgever. Ze verzorgen regelmatig de catering voor klanten-events. Dus op voorhand waren we overtuigd van de kwaliteit en het niveau dat ze halen voor zowel kleine als grote groepen. Dit werd bevestigd tijdens het proefdiner, wat naast lekker ook super gezellig was.
Culinaire kwaliteit – check. 

Onze eerste offerte was buiten budget. Maar met onze projectmanager Adelien hebben we gesleuteld aan de menu om het binnen budget te brengen. Uiteindelijk zijn we gegaan voor 2 voorgerechten in walking-dinner stijl, foodsharing voor het hoofdgerecht en een ingezet dessertbord.

Naast de kost voor het eten, is er ook de aankleding van de zaal. We hadden gekozen voor een lege ruimte. Samen met Fruy hebben we de lay-out vastgelegd. Ze gaven ons tips voor de beste prijs/kwaliteit verhuurfirma. En we hebben samen gesleurd om de tafels en stoelen, bar, borden en bestek op te zetten de dag voordien. 

Fruy stond ervoor open om ons te laten meehelpen, wat opnieuw hielp in het budget.
Professionaliteit en flexibiliteit – check. 

De algemene feedback van onze genodigden was lovend. Samen met Fruy was ons huwelijksfeest een totaalconcept dat gewoon klopte. We kijken met een brede glimlach terug, en raden hen zeker aan.”